Accordeonola


Agenda 2014 agenda 2013 Agenda 2012
Agenda 2013

Zondag 3 november 2013 : Najaarsconcert

Het Najaarsconcert samen met het fanfare-orkest van Kunstzin hebben we helaas moeten afgelasten wegens het onverwacht overlijden van een van onze gastspelers.

Wij wensen de familie en de muziekvereniging Kunstzin heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Vrijdag 27 september 2013 : Shopping Night Den Helder

In de avonduren, tussen 18.00 en 23.00 uur, was het gezellig winkelen in het centrum van Den Helder en genieten van muziek van een groot aantal verenigingen. Accordeonola speelde midden in de Kroonpassage. De ruimte leek eerst te krap voor ons maar in een ongewone opstelling was het mogelijk.

Shopping Night 2013
Shopping Night 2013
Shopping Night 2013
Shopping Night 2013
Shopping Night 2013

Vrijdag 21 juni 2013 : SAIL 2013

SAIL Den Helder Alle schepen die deelnamen aan SAIL 2013 lagen donderdag 20 juni vanaf 6.00 uur op de Rede van Texel. Aan het eind van de middag voeren de schepen één voor één naar binnen om af te meren in de haven van Den Helder.

In de avond en volgende dagen leverden vele verenigingen een bijdrage aan dit bijzondere evenement. Accordeonola zou vrijdag vanaf 17.00 uur optreden op het Muziekpodium op de parkeerplaats naast het KIM.

Maar helaas begon de dag grijs met stevige regenbuien en bleef het de hele dag door regen waardoor we van het optreden hebben moeten afzien.

Zaterdag 1 juni 2013, 14.45 uur : Dag van de Muziek

Op zaterdag 1 juni was het weer de elk jaar succesvolle Dag van de Muziek. Accordeonola gaf vanaf 14.45 uur een optreden op het Woningstichtingpodium in het Julianapark. In een half uur tijd lieten we een bijzondere selectie horen uit ons repertoire.

Dag van de Muziek

Omdat het deze dag lang grijs bleef en er een stevige wind stond was het een koud optreden. 11 graden was het slechts. Gelukkig was het wel droog. Hopelijk hebben we het publiek wat warmte kunnen brengen met onze muziek!

Later deze dag was er nog een mooie verrassing voor ons lid Jenny van der Wal. Ze is de winnares van de amateurmuziekprijs van Den Helder omdat ze door weer en wind met de accordeon achter op de fiets naar verzorgingshuizen gaat om de mensen daar met haar muziek een fijne middag te bezorgen.

Zaterdag 2 februari 2013 : VIP-dag Triade

VIP-dag Triade

De jaarlijkse VIP-dag van Triade. Ook dit jaar weer een groot succes. Heel veel mensen die kwamen kijken en luisteren naar het optreden van leerlingen en docenten. Accordeonola presenteerde zich met de marktkraam op de grote overloop tussen de ensemblezaal en de Jos Postzaal. Opvallend veel mensen, zowel volwassenen als kinderen, meer nog dan vorig jaar, durfden het aan op de kleine accordeon een paar liedjes te spelen. Werd het gespeelde liedje geraden dan kregen ze een lekker snoepje uit de grote glazen snoeppot.

Agenda 2014 agenda 2013 Agenda 2012


Logo Accordeonola