Accordeonola


Agenda 2001 agenda 2000 Agenda 1999
Agenda 2000

Zondag, 17 december 2000 : Kerstconcert

Kerstconcert in dansschool Corma. Volgens een berichtje in de Helderse Courant een concert in nachtclubsfeer.

Kerstconcert

Zaterdag, 27 mei 2000 : Dag van de Muziek

Een optreden in de Lutherse Kerk. Het kamertje waar we onze accordeon konden uitpakken en ons konden omkleden was veel te klein. Het was een heel gestruikel over alle koffers, kleding en muziek. En ook het toneel waar we moesten spelen was eigenlijk te klein. Het was dat een aantal leden niet bij het optreden aanwezig konden zijn, anders zou het wel heel erg krap geworden zijn. Maar het geluid in de kerk klonk perfekt en er was meer publiek dan verwacht, zodat het een heel plezierig optreden werd.

Dag van de Muziek Dag van de Muziek

Zaterdag, 12 februari 2000 : Concert in schouwburg De Kampanje

Programma boekje 2000


Hartelijk welkom!

U bent van harte welkom bij het eerste concert van Accordeonola in dit nieuwe millennium. Een concert met uitersten waarbij wij u een programma presenteren met muziek van Bach tot Borsato.

In het eerste deel van het concert presenteren het A- en B-orkest van Accordeonola zich ieder met een eigen programma. Naast een aantal klassieke werken kunt u ook luisteren naar een moderne muziekvorm : 'minimal-music'.

Na de pauze speelt Accordeonola muziek van eigen bodem. Zoals u kunt zien in het programma heeft onze dirigent Cees Dito veel energie gestoken in het bewerken van een aantal bekende Nederlandse liedjes. Al-met-al een interessant en gezellig programma.

Veel luisterplezier toegewenst!

Agenda 2001 agenda 2000 Agenda 1999

Accordeonola