Accordeonola

Meespelen met Accordeonola


Kom eens luisteren!

Accordeonola is een accordeonvereniging met ongeveer 30 leden. Alle leden spelen in het orkest van Accordeonola. Het orkest speelt op ongeveer het niveau van de 2e divisie. Daar waar mogelijk zal bij het verdelen van de muziek rekening gehouden worden met de vaardigheden van de spelers.

Leden met soepele snelle vingers die er plezier in hebben ook thuis stevig te oefenen kunnen meespelen in het ensemble van Accordeonola. Het ensemble speelt op ongeveer het niveau van de eerste divisie.

Wilt u eens nader met ons kennis maken en horen welke muziek wij spelen? U bent van harte uitgenodigd om (met vader, moeder, partner, vriend of vriendin) op een repetitie-avond te komen kijken en luisteren. Natuurlijk kunt u ook ons jaarlijks concert bezoeken of komen kijken en luisteren als we op de Dag van de Muziek optreden.


Op proef meespelen!

Wilt u proberen mee te spelen in het orkest of ensemble van Accordeonola?
U kunt geheel vrijblijvend een aantal repetities met ons meespelen om te ervaren hoe dat is. U dient wel al meerdere jaren ervaring in het bespelen van een accordeon te hebben.

Ons repetitie-adres

Gebouw van NoorderKunstKring
Pasteurstraat 147A
Den Helder

19:30 - 20:45 uur : Repetitie orkest
20:45 - 21:00 uur : Pauze
21:00 - 22:00 uur : Repetitie ensemble

Contact

Heeft u vragen, wilt u komen luisteren of meespelen : onder de knop contact kunt u een e-mail naar onze secretaris verzenden.

Nieuw of opnieuw beginnen?

Wilt u accordeon gaan spelen of heeft u ooit gespeeld en wilt u het instrument weer oppakken? U kunt veel plezier beleven aan het samen muziek maken.

Onze dirigent Cees Dito is tevens accordeondocent aan Triade. Voor jong en oud zijn er diverse mogelijkheden. Informeer gerust bij Triade wat voor u de mogelijkheden zijn.

Zie ook : www.triade-denhelder.nl