Accordeonola
AnjerfondsAccordeonvereniging Accordeonola is al 67 jaar een begrip in Den Helder. Accordeonola bestaat uit 21 muzikanten die onder leiding van onze enthousiaste dirigent verrassende en vernieuwende accordeonmuziek spelen. Wij doen dit vaak in samenwerking met andere muziekvereningingen en koren. Plezier, uitdaging en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden binnen onze vereniging.

Accordeonola doet mee aan de Anjeractie. De opbrengst van de Anjeractie willen wij graag gebruiken voor de vervanging van onze geluidsversterker. Twee vliegen in een klap dus: met een donatie steun je het Prins Bernard cultuurfonds èn Accordeonola die na ruim 30 jaar hard toe is aan een nieuwe versterker voor de basaccordeon. Geef jij ook je steun? Ga naar onderstaande link en doneer!

Steun het Prins Berhardfonds en Accordeonola
Welkom op de website van accordeonvereniging Accordeonola uit Den Helder!

Bij Accordeonola krijgen accordeonspelers de gelegenheid om samen muziek te maken in een accordeonorkest. Onder leiding van een vakbekwame dirigent proberen wij de lat hoog te leggen! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en aansprekende muziek waarbij wij onze leden muzikaal uitdagen om het beste uit zichzelf te halen.

Ondanks dat er hard gerepeteerd wordt op de muziek, verlopen onze repetitieavonden in een ontspannen sfeer. Want ook dat vinden wij belangrijk bij Accordeonola!

Wij willen de mogelijkheden die het accordeon biedt zo breed mogelijk uitdragen. Daarom geven wij regelmatig concerten en treden wij op bij culturele evenementen. Ook werken wij graag samen met andere muziekverenigingen en koren. Dit levert vaak bijzondere concerten op!

Accordeonola bestaat al sinds 1951 en heeft ongeveer 22 leden. De leden van Accordeonola spelen allemaal in het orkest en voor een deel in het ensemble. Het orkest speelt landelijk op 2e divisie niveau en het ensemble op 1e divisie niveau. Beide speelgroepen bestaan uit accordeonspelers met ondersteuning van keyboard en slagwerk. De repetities vinden plaats op donderdagavond.

Kijkt u vooral eens verder op onze website. U vindt er veel informatie over onze vereniging en het accordeon. Graag hopen wij u een keer te zien bij een van onze concerten of wellicht als nieuw lid!?

De leden van Accordeonola


YouTube Space Facebook
Logo Accordeonola