Accordeonola


Het Gastenboek van AccordeonolaHieronder kun je een bericht schrijven (de datum wordt automatisch
toegevoegd, een adres van een website is niet toegestaan)
dat door aanklikken van de knop 'Verzend'
in het Gastenboek wordt geplaatst.

Donderdag, 3 november 2022, 12:48 uur


Herzlichen Glückwunsch zum 70. Geburtstag des Orchesters und vielen Dank für das schöne Jubiläumskonzert am 08.10.2022.

Wir haben das Konzert sehr genossen. Es war schön für uns, mal "auf der anderen Seite" - im Publikum - zu sitzen. ;-)

Viele liebe Grüße vom Hohenlimburger Akkordeon-Orchester
Kay, Nicole, Ben und KimZondag, 16 december 2018, 19:21 uur


leuk om wat van vroeger en nu te lezen. ook ik heb muziekles gehad begon met een 12 bassertje in de torenstraat. later sluisdijkstraat. lessen gehad van de heer gladbeek. ook nico droog was een van de oprichters. ik was bevriend met zijn zoon nico jr. later zijn ze verhuist naar leeuwarden waarna de vriendschap is verwaterd. misschien met deze mail is er nog iemand die iets weet over hem.
Th Pranger, wonende in Ede.
{Tip websitebeheerder Accordeonola: Zoek op Facebook naar "Nico Droog Leeuwarden", daar vond ik een Nico die misschien de Nico is die u zoekt}Dinsdag, 23 februari 2016, 21:48 uur


Zondag 21 februari j.l. ben ik weer eens naar een optreden van Accordeonola geweest. Mijn vader, Henk van den Berg, was destijds mede oprichter en voorzitter van Accordeonola. Ik heb heerlijk genoten, het was fantastisch om dit weer eens mee te maken. Nu heb ik begrepen dat in oktober Accordeonola 65 jaar bestaat. Ik zal er zeker weer zijn en hiermee heb ik meteen een verzoek. Is het mogelijk om tijdens deze viering nog eenmaal Circus Renz te mogen beluisteren. Destijds speelde Accordeonola dit geweldige nummer ook en als mijn vader Circus Renz speelde, wat hij geweldig kon, dan genoot ik altijd. Nog steeds als ik Circus Renz hoor zie ik mijn vader voor me met zijn accordeon.
Vriendelijke groeten,
Ruth van den BergWoensdag, 31 december 2014, 00:32 uur


Oudjaarsdag 2014

Deze site van Accordoneola heeft me veel geleerd over mijn " Elly". Dat is de naam van mijn aerofoon. Ik begon op mijn zeventigste toen ik een accordeon van mijn echtgenote kreeg. Ik speel nu (na zes jaar) veel musettes in publiek en begeleid een Shantykoor. Daarnaast begon ik met Blues. Prachtig. Dank voor de prima website. Bij favorieten gevoegd.
Zweitze, VroomshoopWoensdag, 3 september 2014, 12:41 uur


Leuk de site te ontdekken van Accordeonola waar ik zelf onder leiding van de heer Gladbeek accordeon heb leren spelen. Dat is lang geleden. Zover ik me nog kan herinneren ben ik begonnen in de Sluisdijkstraat waarna we toen naar een zijstraat van de Sluisdijkstraat verhuisden. Ook de muziekschool in een school aan de Molenstraat hebben we nog gespeeld. Houten bak op je bagagedrager, accordeon er in en naar les. Voor het examen heeft de heer Gladbeek ons zelfs thuis nog bijgespijkerd. Een heel aardige man. Mijn accordeon kochten we toen bij winkel Droog. Ik wens Accordeonola heel veel succes.
H van Dijk, CallantsoogVrijdag, 30 mei 2014, 17:01 uur


Hallo, ik zocht naar vingerzettingen op accordeon bas maar helaas (nog) niet gevonden. Wel heel veel informatie in woord en beeld.
Heel leerzaam en heeft mij een beter inzicht gegeven.
deze site staat inmiddels bij mijn favorieten.
bedankt en groet van een prille beginner... (-;Zondag, 16 februari 2014, 23:42 uur


Dag fantastisch accordeonorkest!
Een wereldmiddag! Ik heb er zélfs Irene Wüst voor laten lopen ( schaatsen dus..)
Elke keer weer sta ik versteld van wat je met zo'n 'trekzak' kunt doen.....!
Dank jullie wel voor vandaag! Carla Q.Zondag, 16 februari 2014, 19:25 uur


vandaag superconcert gehad heel veel leuke reacties gekregen een vrouw sprak me aan en vroeg of wij op deze manier door konden gaan ze vond het fantastisch. zelf heb ik er ook van genotenZondag, 13 mei 2012, 21:55 uur


Dear Accordeonola,
vielleicht können Sie Deutsch:
es ist wirklich toll, mit welcher Lebendigkeit Sie den Mambo N0 5 mit den Tänzern zusammen auf der youtubeseite präsentieren.
Ansonsten fonde ich besonders ihre Einstudierung von Piazolla (Liber Tango) bemerkenswert schön für Akkordeon arrangiert.
Bei meinem nächsten Besuch in Den Helder (bin jedes Jahr auf Donkere Duinen -camping) würde ich gerne mal vorbeischauen, wenn Sie proben.
weiterhin viel Erfolg
eine Bremer Musiklehrerin
Donderdag, 26 januari 2012, 13:06 uur


Geachte Dames/Heren, De site vind ik enorm interessant, vooral de uitleg van de werking van het instrument met bij behorende foto's. Mijn complimenten!
vriendelijke groet, accordeon liefhebber RobWoensdag, 1 juni 2011, 21:20 uur


Ik google-de naar informatie over accordeonregisters, en kwam zodoende op jullie website. Dank voor de info, en ik vind jullie website echt prachtig, met alle onderwerpen en uitgebreide artikelen en foto's.

groeten van een (beginnend) accordeonist uit ZuidHolland.Woensdag, 9 maart 2011, 13:47 uur


Ik ben Ans, en ben tussen 1957 en 1960 lid geweesd van Accordeonola. Onze dirigent was de heer Glabeek.

Ik ben al ruim 50 jaar geleden verhuisd naar Vlaardingen, maar denk nog met veel genoegen aan die periode.

Nog veel succes voor jullie allen!
Groeten van Ans.Donderdag, 30 december 2010, 20:07 uur


Beste mensen van Accordeonola,

De informatie op jullie site hebben me goed geholpen bij het maken van mijn werkstuk over accordeon.
Ik speel zelf al 3,5 jaar accordeon bij het factorium (in tilburg).
Ik moet bijna op examen.
Daarom heb er een werkstuk over gemaakt.

Alsnog bedankt en een gelukkig 2011,

YannickMaandag, 18 oktober 2010, 23:01 uur


Gisteren opnieuw het jaarlijkse concert bijgewoond van Accordeonola, deze keer in het Junior College. Was opnieuw een fijn concert. Ook de optredens van het koor Mecalanza. Ik keek eerst wat vreemd naar de vormgeving van het Junior College, een helemaal rond gebouw met een groot atrium. Bij nader inzien bleek het best een interessant en goed gebouw. De akoestiek was niet echt gemakkelijk voor jullie/het koor. Ik heb echter niets gemerkt van weggewaaide noten doordat twee deuren open stonden. Zag wel eeen van de gigalampen kort wild heen en weer slingeren.
Heb via jullie concerten veel interessante muziek/komponisten ontdekt, o.a. Jacob de Haan. Prachtige muziek schrijft hij.

WybeZaterdag, 9 oktober 2010, 20:19 uur


hallo, ik ben net begonnen met accordeon spelen en kwam bij toeval op jullie site. Ik was aan het opzoeken hoe een accordeon werkt, les 1 leer je instrument. Geweldie goede uitleg. Ik woon in Almere dus krijg ook in Almere les.
Bedankt en wie weet komen we elkaar eens tegen.
Groeten TinyZondag, 4 april 2010, 20:44 uur


zondag, 4 april 2010 Valkenswaard,

Hallo, Leuke reakties voor jullie vereniging. Ik ben Henk Boelaarts en destijds in 1952 een der eerste leden en sta op de foto naast Leo Maheu met mijn Hohner in uitgew. toestand. Tot mijn diensttijd 1959 lid geweest en leuke muziek gespeeld. Heb nog genoten in 2002 van jullie jubileum-muziek. Speel nog steeds nu op Roland 7 en dat is een openbaring aan mogelijkheden. Wens jullie het allerbeste. Hopelijk nog een keertje van Valkenswaard naar Den Helder voor jullie uitvoering.

Veel sukses. Hart. groeten
Henk BoelaartsZaterdag, 6 februari 2010, 13:11 uur


Heb na ongeveer 20 jaar mijn accordeon weer uit de kast gehaald.
Was deels vergeten waar de bastoetsen zaten.
Met de heldere uitleg op jullie site hierover ben ik zeer geholpen.
Mijn dank,

Groeten en succes met jullie vereniging.
Erik.Maandag, 14 december 2009, 10:43 uur


308,25 punten van de in het totaal 360 punten.........

Héél hartelijk gefeliciteerd Accordeonola, met dit
geweldig resultaat gister in Alkmaar.
Het Huisduinerkoor is trots dat één van deze cq jullie kanjers
deel uit maakt van onze begeleiding!!
Wij wensen jullie veel succes met de volgende stap!

Het Huisduinerkoor.Dinsdag, 17 november 2009, 18:45 uur


Hallo acordeonola.
Wat een mooie site hebben jullie.
Prachtig dat jullie zo,n mooie vereniging hebben.
Ga zo door.
Ik heb jullie site geonden via Marion die lid is van ons muziekantenforum.
Veel suc6 met alles wat jullie doen.
Gr Anneke..Maandag, 16 november 2009, 20:37 uur


leuk om weer een oude foto te zien van mijzelf, hoewel ik grote bewondering heb voor jullie leuke site en foto's, ga zo door en ik zal jullie vorderingen blijven volgen.

groetjes van fred gootjes (sta als jongeling op jullie eerste foto - ik zit al jaren bij D.A.C.-dordtsaccordeoncentrum).Maandag, 12 oktober 2009, 20:51 uur


Hier een gast uit zuid Limburg.
Geachte notenkrakers van "ACCORDEONOLA"
bij het surfen op de site van de gemeente Den Helder kwam ik op deze site terecht die ziet er overigens heel mooi uit,de foto's heb ik ook bekeken en zie tot mijn grote vebazing mijn vroegere vriendin er ook bijstaan nl Corrie van Uden ik was destijds in 1955 gelegerd als marineman in Den Helder,ik zou graag weten hoe het haar verdere leven is vegaan.Als iemand van u haar kent en haar adres weet dan graag bericht aan Gerrit Bartelink Stein lb.
E-Mail gbartelink@home.nl
Tel.046-4333742Maandag, 31 augustus 2009, 10:26 uur


Hallo,
Ik ben Elly van Ooijen, ik woon in hippolytushoef, mijn vader was kapper A.B. van Ooijen uit de Sluisdijkstraat. Hij was de mede oprichter van Accordeonola in de jaren 50. Iedere zondagmorgen oefenden ze bij mijn vader in de Kapsalon. Alleen de eer van oprichting is altijd naar een ander gegaan, en hebben ze mijn vader nooit genoemd of geeerd. Mijn zuster Willy speelde ook jaren mee met haar accordeon. Mijn vader had dit jaar 100 geweest als hij nog geleefd had.

* * *

Beste Elly,

Fijn dat je een berichtje in ons Gastenboek hebt geschreven. In tegenstelling tot wat je dacht heeft je vader bij ons wel degelijk de eer gekregen die hem toekomt. Kijk maar eens onder de knop [Geschiedenis] en vervolgens de knop [Eerste jaren]. Daar staat:

Op 17 oktober 1951 vatte kapper A. B. van Ooyen samen met J. C. Heyt het plan op om een accordeonvereniging op te richten. Na een oproep in de Helderse Courant meldden zich dertien accordeonisten aan die onder leiding van dirigent D. H. Steinroth de eerste repetitie hielden in de kapsalon van Van Ooyen. Zijn vrouw bedacht de naam Accordeonola.

Op de foto zie je bovendien zowel je vader als je zus!

Henk,
Accordeonola.Dinsdag, 7 april 2009, 13:03 uur


Beste mensen van Accordeonola,
Hartelijk dank voor de uitnodiging voor 19 april a.s., doch helaas zijn wij zelf actief op een festival in Schagen.
Erg jammer!
Wij wensen jullie allen een hele mooie middag en veel succes!
Absoluut tot een volgende keer!
Namens het gehele Huisduinerkoor,
Carla Quast, secretaris.
(En..eh.. we "lenen" Meine graag aan jullie uit voor deze middag....!)Zondag, 15 maart 2009, 14:13 uur


Hoi

Ik vind dit een goede site om informatie te zoeken. Ik doe namelijk mijn spreekbeurt over de Accordeon. en speel het zelf ook.

groeten van sanneZondag, 1 februari 2009, 17:06 uur


Enkele namen uit mijn Accordenola tijd zijn: Dirk Kiekebos, Mimi Walch, Joke Brouwer, Ans van Steyn, Leo Mahieu en dirigent P. Rijkers. Ons onderkomen was in een oude school achter de Oostslootstraat (prachtige tijd). Ik bespeel mijn Accordeon nog steeds met regelmaat.

Hoewel een slechte foto, herken ik van de groepsfoto uit 1968:
1) Dirk Kiekebos, 3) Ans van Stein (niet zeker), 15) Leo Mahieu, 16) Ineke Artz-v.d. Plaat, 17) Gonnie Bot, 18) Piet Rijkers.

Mijn accordeon lessen kreeg ik van Nico Droog. Eerst in zijn muziekwinkeltje in de Molenstraat en later in zijn stoffenzaak in de Sluisdijkstraat.

Met vriendelijke groet,
Martin van Eeten
mg.eeten@quicknet.nlZondag, 25 januari 2009, 20:44 uur


Bericht van Nico Droog jr.:

Heel leuk om op de foto's mijn vader, Nico Droog sr., te herkennen. Ik herinner me nog goed de accordeonvereniging in Den Helder. Wij zijn in 1963 verhuisd naar Friesland, waar ik nog steeds woon. Mijn vader is op 14 augustus 2008 helaas overleden, maar was tot het laatste toe betrokken op muziek. Veel succes gewenst met de vereniging.
Nico Droog jr.
Leeuwarden

ps: e-mail adres via mijn schoonzus:
theavellinga@gmail.comZondag, 11 mei 2008, 20:44 uur


Beste M.,
Ik ben vergeten mijn e-mailadres in mijn reactie te vermelden. Bij deze: jackvpel@planet.nl
Misschien hoor ik eens van u.
Nogmaals hartelijke groeten,
Jack van Pel
Zondag, 11 mei 2008, 20:40 uur


Geachte D/H,

Als oud lid van Accodeonola,kwam ik toevallig op jullie website. Ik werd lid in'55 denk ik.
Op de foto uit 1953 herken ik de dirigent, de heer Steinroth, ex marinierskapel dacht ik. Links staan de hr.Nico Droog en de hr.Henk van de Berg, de voorzitter. Rechts Cor Heit en de blinde Leo Mahieu.
In 1958 ben ik uit het orkest gegaan omdat ik Den Helder ging verlaten. Een paar jaar later ben ik nog eens te gast geweest, toen was de hr.v.Glabbeek de dirigent.
Daarna ben ik naar Duitsland vertrokken, toen naar Amerika en toen weer naar Duitsland. Zowel in Am. en Duitsl. heb ik veel gespeeld. Nu woon ik alweer dertig jaar in Drachten. Ik begeleid het Smartlappenkoor´Tussen Wal en Schip´.uit Hardegarijp.
Ik wens u veel succes en veel plezier met uw muziek.

Groeten Jack van PelDinsdag, 25 maart 2008, 12:21 uur


Omdat ik verleden week te horen kreeg dat Accordeonola een optreden gaat verzorgen in de Petrus en Paulus kerk maar niet precies de tijd wist ben ik op jullie site gaan kijken. Ontzettend leuk te ontdekken dat mijn vader Henk van den Berg, inmiddels overleden, op de foto staat van de beginperiode (middelste rij, geheel links). Hij was mede oprichter en is jarenlang voorzitter geweest. Ik wens Accordeonola een goede toekomst met veel speelplezier.

Groeten,
Ruth van den BergWoensdag, 13 februari 2008, 11:06 uur


Hoi,

erg leuk om deze site te bezoeken en tot mijn verbazing stond ik er ook nog op (als clown). Ik heb er erg om moeten lachen!!

Succes verder en misschien tot ziens!

Lars (drummer '94 - '96)Donderdag, 13 december 2007, 21:26 uur


Hallo, ik ben een beginnend accordeon-speler. Ik vind het fijn dat jullie op je site veel over de accordeon vertellen en laten zien. Zo ontdek en leer ik veel van de geschiedenis, techniek en basis begrippen. De site ziet er ook fantastich uit.
Succes

Hans Roetgerink,
Hengelo (O)Maandag, 26 november 2007, 10:08 uur


Goedemorgen Accordeonola,
Graag wil ik jullie complimenteren met het optreden van j.l. zaterdag in Rialto. Het is haast onvoorstelbaar dat een amateurorkest met slechts 1 soort instrument, zo een variatie ten gehore kan brengen; fantástisch en we zijn héél blij dat WIJ er 1 van jullie in óns midden mogen hebben............
Dank voor de uitnodiging en veel succes met "Accordeonola"!
Het Huisduinerkoor.Donderdag, 11 januari 2007, 21:36 uur


Beste mensen,

Tot mijn vreugde heb ik via internet gezien dat jullie mijn compositie in een schoolproject hebben opgenomen.
Hartstikke leuk, daar doe je het tenslotte voor als componist!
Zouden jullie mij op de hoogte kunnen brengen waar en wanneer de uitvoeringen van "Een nacht in het enge bos" hebben plaatsgevonden?

Met hartelijke groet, Ad WammesDinsdag, 26 december 2006, 20:49 uur


Hallo Accordeonisten,

Ik ben lid van Accordeonvereniging Con-Forza uit Aalten (GLD). Ik heb jullie site met veel bewondering bekeken. Jullie hebben een aantal nummers in de afgelopen periode gespeeld waar wij mee aan het oefenen zijn voor ons volgende optreden in juni 2007. De site zit zeer goed in elkaar en de muziek ligt ook prima in het gehoor.

Groeten,

Hans Onstenk,
Accordeonvereniging Con Forza, Aalten.Zondag, 26 november 2006, 11:56 uur


Genoten van jullie concert.
Soms zwaar, maar er zaten ook lichtere stukken bij.
Knap werk hoor.
Vooral genoten van "Trio Dubbel & Dwars".

Jeanne & CarelMaandag, 13 november 2006, 22:54 uur


Het Huisduinerkoor feliciteert accordeonola héél hartelijk met haar 55-jarig jubileum! Een geweldige prestatie om zo lang zo veel mensen te enthousiasmeren accordeon te spelen! Helaas kunnen wij jullie jubileumconcert niet bezoeken, maar desalniettemin wensen we jullie een fantastische avond!!
Met hartelijke groeten, het Huisduiner Koor.Zondag, 17 september 2006, 22:19 uur


Hallo Accordeonfans uit Den Helder! Met interesse jullie website bekeken en vooral beluisterd! Komplimenten voor het steeds nieuwe en behoorlijk grote programma en dan ook nog met veel muzikale kwaliteiten! Hulde aan uw dirigent Cees Dito.
Wij, de muziekschool uit Veghel, hebben ook een prachtige website. Kijk maar eens. Daar staan onze 3 schoolorkesten vermeld en hun aktiviteiten! Mogelijk eens een uitwisseling? Muziekkeus loopt redelijk parallel.
Zelf zou ik dolgraag dat stuk willen hebben, kopen of ruilen van waltzing to mongolea van uw dirigent. We hebben ook talrijke uiterst bruikbare bewerkingen.

Groeten, Henk Tiebosch, dirigent Torkest te Veghel.Maandag, 27 februari 2006, 19:37 uur


Bij toeval kwam ik op deze site terecht en zag daar Ineke Artz, een nichtje van mijn vrouw. Bij deze wil ik haar de groeten doen en haar zeggen dat ze een pronte meid is daar op dat schip. Oom Jaap uit Heusden in Noord- Brabant. Groetjes en veel succes met Accordeonola.Zaterdag, 18 februari 2006, 23:01 uur


Bij het zoeken naar een nieuwe startpagina voor mijn pc kwam ik op denhelder startpagina jullie link tegen Marion zal het wel leuk vinden dat ik er even wat op achter laat.
het is al jaren een leuke gezellige familiale vereniging waar wij veel plezier aan beleven zowel Marion aktief als ik met de kinderen als toeschouwers (ook enigszins aktief dus)
succes met jullie optredens.Vrijdag, 20 januari 2006, 16:38 uur


Hallo
ik ben lieke en ik zit nu in de eerste ik speel al 5 jaar accordeon en vind het nog steeds leuk
we moeten op school een spreekbeurt houden over iets waarvan je al iets weet
toch ging ik voor tijden en namen het internet op en kwam via google hier
ik vind het een goede site ook voor informatie over de accordeon.
Dankjulliewel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LiekeDinsdag, 15 november 2005, 17:15 uur


Accordeonola Hooooooog! :-)
Succes zaterdag!

LynnZaterdag, 5 november 2005, 22:01 uur


Beste Webmaster

Ook wij zijn accordeon minded. Bij toeval kwamen wij op jullie site terecht en hij is prachtig! Onze complimenten hoor.

Roelof en José van Kooi
SoestDinsdag, 10 mei 2005


Hallo : ik heb met een glimlach de site door gekeken, en vond het heel leuk en goed opgesteld.

Groetjes Nel BlankestijnZaterdag, 12 februari 2005


hoera ik mag weer

vandaag is het weer zo'n dag
waar ik heel veel lachen mag
spelen doe ik met plezier
dan daar en nu weer hier

op accordeonola maken we muziek
elke week komen we een stapje verder
en dat vind ik heel uniek
hard en zacht snel en langzaam dinamiek

een blaadje met noten op de lessenaar
en samen met de dirigent
komt het muziekje tot een end
en het klinkt na een tijdje zonneklaar

thuis oefenen en repeteren in de zaal
het is een gezellige boel
en we gaan voor dat ene doel
met z'n allen optreden voor een volle zaal

vroeger ging ik kijken en luisteren
mocht niet praten zelfs niet fluisteren
nu speel ik de sterren van de hemel
en wordt niet moe van het gezemel

net als in het zorgcentrum hier
dat doe ik met net zo veel plezier
samen spelen of alleen
zoveel plezier heb ik niet alleen

genieten van mooie muziek
met gevoel gebracht
dat is wat ik mensen schenk
en zij vinden het een pracht

dankbaar bedanken ze mij met applaus
dat is voor mij de saus
over een gedekte dis
het mooiste wat er te geven is

SpeelsterZaterdag, 12 februari 2005


muziek maken

spelen is leuk
spelen is fijn
samen muziek maker nog leuker
samen maken we er wat van

een noten blaadje
accordeons
mensen die willen spelen
en opeens klinkt er muziek

maar niet zonder slag of stoot
repeteren en repeteren
oefenening baart kunst
en opeens klinkt er muziek

de dirigent is niet tevreden
het kan nog meer gelijk
het kan nog wat strakker
het kan nog wat muzikaler

en opeens klinkt er muziek
een rilling gaat door me heen
zo mooi klinkt het opeens
en dat doen we toch maar

SpeelsterZaterdag, 12 februari 2005


Muziek

muziek is mijn leven
altijd en overal
een wals een tango
een mars een quickstep
het is heerlijk om je te bewegen
ritme en melodie
dat doet me goed
het geeft het leven sjeu
een heerlijke melodie
waar je even in kan wegdromen
je even wanen in een andere streek
en als het is afgelopen
ben je die je bent
en het leven gaat gewoon weer verder

SpeelsterMaandag, 20 december 2004


Hallo Accordeonola,

Wat leuk dat ik op jullie site terecht kwam. In de jaren 1969,-70 ben ik (tot mijn verhuizing naar Twente) lid geweest van Accordeonola. Stond toen onder leiding van Wim van der Tak die er heel wat moois van wist te maken. Veel namen van toen zijn me helaas ontschoten. Ik herinner mij nog Kees Schoenmaker (uit Huisduinen!), Ineke van de Plaat, haar broer die het slagwerk deed, haar vader die voorzitter werd Henk(?) Romein.
Speel nog steeds accordeon, want zelf muziekleraar Accordeon/schoolmuziek geworden.

vriendelijke groet,
Leen Hoogenboom,
EnschedeZondag, 6 juni 2004


Hi Ina en anderen,

Gisteren erg genoten van jullie optreden in Den Helder. Het optreden van het ensemble Oy Tate in het filmhuis was erg sfeervol. De muziek die vertolkt werd sprak ons erg aan. Het wisselende ritme en de melancholie deed ons erg terugdenken aan de muziek die wij hoorden in het oude JoegoslaviŽ in 1973. Leuk dat muziek je kan raken en mee kan voeren in je herinnering.
Ik wilde jullie bedanken voor dit optreden en vooral veel succes wensen.

Hartelijke groeten,
Jeannette Damen - van der PlaatZondag, 18 april 2004


Hallo allemaal!

Leuke site hoor van jullie club. Ik kom hier terecht via Jenny, die zit bij jullie op de club. Ik speel ook accordeon. Hier in mijn buurt is geen club of vereniging wel jammer hoor. Nou ik kom gauw terug succes met de club.

vr gr Joke JanseMaandag, 12 april 2004


Hallo allemaal!

Mijn complimenten wat het gastenboek betreft! Ik heb begrepen dat het nog "under contruction" is, maar het ziet er al leuk uit zo :D
Ik hoor jullie vorderingen wel op de 'Dag van de Muziek' ;)!!

Groetjes,
LynnZondag, 11 april 2004


Hallo Den Helder,

Nieuwsgierig geworden door de mailtjes van Henk Koen, naar aanleiding van een bezoek aan onze website www.helikonensemble.nl ben ik gaan zoeken op Internet en vond deze site van Accordeonola.
Ik vind het een fantastische site, waar erg veel werk aan gespendeerd is, qua vorm en qua inhoud. Mijn complimenten.
Aan de muziekfragmenten en foto's te zien leeft jullie vereniging enorm en hebben jullie een paar kanjers meespelen. Heel veel succes voor nu en in de toekomst!

Ria Krens - Fred Roosendaal's helikon ensemble..Zaterdag, 15 november 2003


Het Gastenboek is geopend. Wie zal de eerste zijn die iets in het Gastenboek schrijft?

Henk Koen