Accordeonola


Websites vol Muziek
Triade : www.triade-denhelder.nl

Triade Centrum voor kunsteducatie Den Helder e.o.
Veel leden van Accordeonola hebben accordeon leren spelen op de muziekschool in Den Helder, zo ook de huidige dirigent Cees Dito. Cees Dito geeft nu zelf les in Triade.
Als er een open dag is, een eindejaarsconcert, een champagne-concert of andere activiteiten, dan kun je dat lezen onder het tabblad Nieuws.


Dag van de Muziek : www.dagvandemuziek.nl

Muziek In de meeste steden in het land staat dit evenement inmiddels niet meer op de kalender, maar in Den Helder is het uitgegroeid tot een happening waar vele amateur muzikanten jaarlijks naar uitzien. Voor de meeste amateurs zijn er niet veel podia waar men zijn kunnen kan tonen. De organisatie van de Dag van de Muziek schept de faciliteiten voor deze optredens en alle muzikanten treden gratis op.
Dit is de gedachte achter de Dag van de Muziek, die ook door de Gemeente Den Helder als zodanig gesteund wordt en ook daadwerkelijk middels Triade financieel mogelijk wordt gemaakt.
Het enthousiasme van het organisatie comitë wordt gevoed door de meer dan 1500 deelnemers! en hun fans.


Petrucci Music Library : imslp.org

Gratis partituren The Petrucci Music Library is een bibliotheek op internet met honderden partituren van honderden componisten. Alle partituren mogen gratis van de website op de eigen computer opgeslagen worden en zijn vrij te gebruiken.


Accordeon Startpagina : accordeon.startpagina.nl

Startpagina Accordeon Alle Nederlandse accordeonverenigingen, accordeonmerken, en uitgeverijen van accordeonmuziek. Alle vermelde websites zijn gecontroleerd, en geordend op provincie en plaats.


Muziek, Compositie en Theorie : composer.rowy.net

cursus harmonieleer Een beknopte cursus harmonieleer (en componeren) van de klassiek geschoolde componiste Rowy.


VPRO Vrije Geluiden : www.vpro.nl/vrijegeluiden

VPRO De website van het bekende tv-programma op de zondagmorgen. Op de website kan gelezen worden wat de komende zondag in het programma te beleven zal zijn, en van voorgaande programma's kunnen de opname's bekeken worden.


Nederlands Blazers Ensemble : www.nbe.nl/educatie

JongNBE Een website vol projecten en wedstrijden om jongeren meer te betrekken bij concerten met klassieke muziek. Elk jaar kunnen jongeren een zelf geschreven muziekstuk insturen en als ze geluk hebben mogen ze dat muziekstuk op tv uitvoeren met topmuzikanten in het Nieuwjaarsconcert van de NBE en de VARA.


De Kampanje : www.kampanje.nl

De Kampanje Schouwburg de Kampanje. De schouwburg waar elk jaar door de leerlingen van de muziekschool (waaronder leden van Accordeonola) een concert gegeven wordt.


Bimhuis : www.bimhuis.nl

JAZZ IN HET BIMHUIS Het Bimhuis biedt jaarlijks in ruim 250 concerten een overzicht van het Nederlands en het internationaal aanbod. Vele vormen van jazz en improvisatie muziek komen aan bod. Het accent ligt op actuele ontwikkelingen, maar ook belangrijke representanten van oudere stromingen zijn regelmatig te beluisteren.

Privacy en DisclaimerPrivacy

Adresgegevens van donateurs en persoonlijke gegevens die op deze website onder de knop Contact ingevuld worden zullen door ons alleen gebruikt worden voor onze administratie, en om te kunnen reageren op een ontvangen e-mail. De gegevens worden niet op internet geplaatst en niet aan een ander doorgegeven.


Disclaimer

Accordeonola is een amateurvereniging en deze website is door leden van de vereniging in hun vrije tijd opgebouwd en wordt door hun in hun vrije tijd bijgehouden. Het is dus geen professionele website. Verwacht daarom niet dat de informatie op deze website volledig is en volkomen juist.

Mocht u op onze website onjuistheden tegenkomen of materiaal waarvan u vindt dat dit onterecht op onze website staat, dan kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen via de knop Contact.