Accordeonola
Agenda 2021 - Agenda 2020

Donderdag 2 december : Geen repetities

Helaas is het aantal besmettingen met het Covid-virus zodanig snel toegenomen dat de overheid besloten heeft dat vrijwel alles na 17.00 uur dicht moet. En dat betekent voor ons dat we vermoedelijk tot na de kerstvakantie niet meer kunnen repeteren.

Donderdag 30 september : Repetitie in gebouw van Noorderkunstkring

Dankzij de versoepelingen in de beperkingen kunnen we vanaf vandaag weer repeteren in het gebouw van Noorderkunstkring.

Zaterdag 9 oktober : Dag van de Muziek

Helaas hebben de organisatoren van de Dag van de Muziek na lang twijfelen ook dit jaar moeten besluiten de Dag van de Muziek niet door te laten gaan. We kijken nu uit naar 11 juni 2022 in de hoop dat de altijd succesvolle Dag van de Muziek dan wel door zal gaan.

Donderdag 26 augustus : 1e repetitie na de zomervakantie

Op donderdag 26 augustus gaan we weer repeteren. Vanaf 19.30 uur in de grote zaal van Triade.

Maart 2021 : Film in thuis-isolatie

Ook in deze maand mochten we nog niet samen komen om te repeteren. Het bestuur besloot een film te maken samengesteld uit door de orkestleden thuis opgenomen filmpjes. De dirigent maakte een geluidopname waarmee de orkestleden tijdens het maken van het filmpje mee konden spelen zodat alle orkestleden in hetzelfde tempo zouden spelen. Gedurende deze maand hebben de meeste orkestleden een filmpje kunnen opnemen. Deze filmpjes zijn vervolgens samengevoegd en voor wat extra afwisseling van enige effecten voorzien. Een heel leuk resultaat waar we later vast nog vaker met plezier naar zullen kijken.

Film 1
Film 2
Film 3

Zaterdag 23 januari 2021 : Verlengde Lockdown en avondklok

De lockdown gaat nog langer duren. Bovendien geldt vanaf vandaag een avondklok. Na 21.00 uur mag je niet meer buiten zijn. Repeteren zal waarschijnlijk tot in maart niet mogelijk zijn.

Dinsdag 12 januari 2021 : Verlengde Lockdown

De lockdown is verlengd t/m minimaal 9 februari. Of we daarna weer kunnen gaan repeteren is uiterst onzeker.

Donderdag 17 december 2020 : Lockdown!

Wederom strenge maatregelen van de overheid om het COVID-19-virus onder controle te houden. Vijf weken lang gaat Nederland op slot. De eerste repetitie in 2021 zal waarschijnlijk donderdag 21 januari zijn.

Donderdag 10 december 2020 : Groepsfoto

Frans maakte deze donderdag een groepsfoto van de op deze avond aanwezige orkestleden van Accordeonola. Een bijzondere groepsfoto in een bijzondere tijd. Frans heeft er een grappige kerstkaart van gemaakt.

Kerstkaart

Donderdag 19 november 2020 : We kunnen weer repeteren!

De strengere maatregelen van de overheid om het COVID-19-virus onder controle te houden zijn voorbij. Vanaf deze avond kunnen we weer repeteren in de Jos-Postzaal van Triade.

Donderdag 5 en 12 november 2020 : Geen repetitie

Vanwege de dinsdagavond verkondigde strengere maatregelen die minimaal twee weken gelden kunnen we zeker op 5 en 12 november en mogelijk ook daarna niet repeteren.

Donderdag 20 augustus 2020 : 1e repetitie in Triade

1e repetitie in Triade 1e repetitie in Triade
De 1e repetitie na de zomervakantie in de Jos-Postzaal van Triade.
Onze tijdelijke repetitieruimte zolang we 1.5 meter afstand moeten houden.

Zondag 17 mei 2020 : Accordeonola en het Helders Kamerorkest

Helders Kamerorkest en Accordeonola
Het concert van Accordeonola en het Helders Kamerorkest in de grote zaal van Triade moest helaas vanwege het Coronavirus afgelast worden. (zie ook www.helderskamerorkest.nl).

Zaterdag 21 maart 2020 : Accordeonola en O2 in Julianadorp Afgelast

Accordeonola zou dit jaar haar eerste concert op zaterdagavond 21 maart in de Ontmoetingskerk in Julianadorp geven, georganiseerd door de commissie O2. We zouden vele bekende muziekstukken spelen, waaronder The Phantom of the Opera waarbij ook even van het kerkorgel gebruik zou worden gemaakt. Maar helaas, het kan niet door gaan. President Rutte adviseerde op 12 maart tijdens een persconferentie om alle gelegenheden waar meer dan 100 mensen samen komen tot en met 31 maart niet door te laten gaan om een snelle verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Accordeonola heeft besloten dat advies op te volgen en het concert niet door te laten gaan.

Accordeonola in Julianadorp


Logo Accordeonola