Accordeonola


Agenda 2024 - Agenda 2023
Zondag, 20 oktober 2024 : Cultuurschuur Wieringerwerf

Op de zondagmiddag zal Accordeonola een optreden geven in de Cultuurschuur in WieringerwerfZaterdag, 25 mei 2024 : Dag van de Muziek

Accordeonola zal ook dit jaar deelnemen aan de elk jaar weer succesvolle Dag van de Muziek. Locatie en tijd van het optreden zijn op dit moment nog niet bekend.Zaterdag, 20 april 2024, 14.30 uur : Concert in de Nieuwe kerk

In de middag vanaf 14.30 uur een concert van Accordeonola in de Nieuwe kerk aan het Nieuwe kerkplein in Den Helder. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Het concert zal duren tot ongeveer 16.30 uur. In de pauze koffie en thee.
De toegangsprijs is 5 Euro per persoon, donateurs gratis toegang.Zondag, 17 maart 2024, 14.00 uur : Accordeonavond in de Keesschuur

Een optreden van Accordeonola op de zondagmiddag in de bekende Keesschuur in Anna Paulowna. Altijd reuze gezellig. Het optreden begint om 14.00 uur en zal duren tot ongeveer 16.00 uur. In de pauze koffie, thee, frisdrank en zeer waarschijnlijk ook appeltaart.Vrijdag, 8 maart 2024, 20:00 uur : Accordeonavond in Oudkarspel

Accordeonavond in de Allemanskerk in Oudkarspel (gemeente Dijk en Waard) waar een aantal orkesten aan deel zal nemen. De aanvang van het concert is om 20:00 uur. Accordeonola zal als tweede optreden. In de pauze zullen loten verkocht worden. Aan het eind van de avond, rond 22:15 uur, zullen alle orkesten een krap plaatsje op het podium zoeken om samen onder leiding van onze dirigent Cees Dito het laatste muziekstuk van de avond te spelen.
Parkeren bij de kerk zal (vrijwel zeker) niet mogelijk zijn. Parkeren kan onder andere op de parkeerplaats bij de supermarkt op loopafstand van de kerk.Woensdag, 14 februari 2024 : Valentijnsdag!

In de krant stond de oproep om een foto te laten maken voor Valentijnsdag. We besloten als vereniging op de foto te gaan. Het is een prachtige foto geworden.
Accordeonola Valentijnsdag

#verliefdopdenhelder     @Ditisdenhelder     @photography.by.ilse_kootkar
Zaterdag, 11 november 2023 : Accordeonola bij NOVAM Orkestenfestival in Hilversum

Accordeonola heeft deelgenomen aan het NOVAM Orkestenfestival in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Er werden bij dit festival géén punten gegeven en geen prijzen uitgereikt, wel was er een driekoppige jury die voor ieder orkest een rapport schreef. We hebben in de voorgaande weken elke donderdagavond stevig geoefend op "Big Apple Suite" en "Feel the beat". Speciaal voor dit optreden hebben we ook een slagwerker en pianist gevraagd ons orkest aan te vullen. Het resultaat mocht er zijn, we zijn zeer tevreden over hoe ons optreden verlopen is. En natuurlijk hebben we ook geluisterd naar andere orkesten en in de pauze genoten van de warme broodjes en soep.
NOVAM Festival HilversumDonderdag, 13 juli 2023 : De orkestleden van Accordeonola

Voor we de repetitieavond begonnen heeft Frans buiten op het vroegere schoolplein een aantal foto's van de orkestleden van Accordeonola genomen. Helaas konden niet alle orkestleden aanwezig zijn. Deze leden heeft Frans uit eerdere foto's geknipt en in deze foto geplakt. Ra ra ra, wie zijn er in geplakt?
Foto orkestledenZaterdag, 3 juni 2023, 14.15 uur : Dag van de Muziek

Op de Dag van de Muziek speelde Accordeonola in de kerk "De Ambasade". Complimenten aan de mensen die de kerk aan het opknappen zijn, bij ons voorgaande optreden leek het nog een kerk in verval maar nu ziet de kerk er al prachtig licht en ruim uit met een mooi orgel.
Dankzij het mooie weer waren veel mensen de stad in gegaan, was het overal druk in de stad en hadden wij bij ons optreden een volle kerk.
Dag van de MuziekDonderdag, 23 februari 2023 : Repetitieavond Accordeonola

Repetitieavond van Accordeonola. Het orkest van 19.30 uur tot ongeveer 20.45 uur, het ensemble na de pauze tot 22.00 uur. Heb je zin om mee te spelen, meld je aan!
Repetitieavond Accordeonola