Accordeonola


Agenda 2023 - Agenda 2022
Zaterdag, 11 november 2023 : Accordeonola bij NOVAM Orkestenfestival in Hilversum

Op zaterdag 11 november speelt Accordeonola om 11:30 uur op het NOVAM Orkestenfestival in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Er zijn drie programmablokken waarbij elk orkest max. 20 minuten speeltijd heeft. Er worden bij dit festival géén punten gegeven noch prijzen uitgereikt. Wel is er een driekoppige jury die rekening houdt met alle facetten van het musiceren. De juryleden zullen voor ieder orkest een motiverend en positief opbouwend rapport schrijven. De entree voor dit evenement is gratis. Deze dag is een uitstekende gelegenheid om er eens op uit te gaan, te luisteren en ook andere accordeonorkesten te horen!
NOVAM Festival HilversumDonderdag, 13 juli 2023 : De orkestleden van Accordeonola

Voor we de repetitieavond begonnen heeft Frans buiten op het vroegere schoolplein een aantal foto's van de orkestleden van Accordeonola genomen. Helaas konden niet alle orkestleden aanwezig zijn. Deze leden heeft Frans uit eerdere foto's geknipt en in deze foto geplakt. Ra ra ra, wie zijn er in geplakt?
Foto orkestledenZaterdag, 3 juni 2023, 14.15 uur : Dag van de Muziek

Op de Dag van de Muziek speelde Accordeonola in de kerk "De Ambasade". Complimenten aan de mensen die de kerk aan het opknappen zijn, bij ons voorgaande optreden leek het nog een kerk in verval maar nu ziet de kerk er al prachtig licht en ruim uit met een mooi orgel.
Dankzij het mooie weer waren veel mensen de stad in gegaan, was het overal druk in de stad en hadden wij bij ons optreden een volle kerk.
Dag van de MuziekDonderdag, 23 februari 2023 : Repetitieavond Accordeonola

Repetitieavond van Accordeonola. Het orkest van 19.30 uur tot ongeveer 20.45 uur, het ensemble na de pauze tot 22.00 uur. Heb je zin om mee te spelen, meld je aan!
Repetitieavond AccordeonolaZaterdag 17 december 2022, 20.00 uur : Kerstconcert ND-Visserskoor en Accordeonola

KerstconcertZaterdag 8 oktober 2022, 15.00 tot ca. 16.15 uur : Jubileumconcert!

Vorig jaar bestond Accordeonola 70 jaar en stond onze dirigent Cees Dito al 35 jaar voor het orkest! Helaas konden we toen geen jubileumconcert geven om dit te vieren. Nu dan eindelijk het uitgestelde jubileumconcert in de Lutherse kerk. De opkomst was boven verwachting, de kerkbanken zaten vol. Het was een mooi concert waar we tevreden op terug kijken. Een kleine registratie van het concert is te zien op 'Nieuws uit de Duinen'.
Jubileumconcert 70 jaar
Jubileumconcert 70 jaar
Jubileumconcert 70 jaar
Jubileumconcert 70 jaar
Jubileumconcert 70 jaar
Jubileumconcert 70 jaarDonderdag 1 september 2022 : Groepsfoto

Een groepsfoto van het orkest op misschien wel de laatste avond dat dit nog buiten mogelijk was en heel kort voor zonsondergang.
GroepsfotoZaterdag 11 juni 2022, 16.30 uur : Dag van de Muziek

Na twee jaar eindelijk weer de Dag van de Muziek! Accordeonola speelde vanaf 16.30 uur in de kerk "De Ambassade". Ons optreden was het laatste optreden op deze dag, daarom hielden we rekening met minder publiek. Maar dat viel reuze mee, een heel goede opkomst en heel enthousiast publiek.
Dag van de Muziek
Dag van de MuziekDonderdag 3 maart 2022 : Terug naar Noorder Kunstkring

Alle beperkingen i.v.m. het Corona-virus zijn opgeheven. We kunnen weer elke donderdagavond repeteren in de plezierige repetitieruimte van Noorder Kunstkring.Donderdag 27 januari 2022 : 1e repetitie

De 1e repetitie in 2022. Voorlopig in Triade omdat we nog 1.5 meter afstand van elkaar moeten houden.