AccordeonolaBestuur

Voorzitter :  Frans van de Wetering
secretaris :  Jan Post
Penningmeester :  Jan Post
Algemeen :  Maria van Beckhoven
Algemeen :  Hetty Senster
Algemeen :  Henk Koen
Algemeen email-adres: contact


Dirigent

Cees Dito Cees Dito.

Cees heeft een opleiding tot muziekdocent accordeon succesvol afgerond aan het conservatorium. Tijdens deze studie heeft hij daar de kwalificatie als muziekdocent elektronisch orgel aan toegevoegd. Na de afronding van zijn opleiding is hij als docent accordeon, keyboard en elektronisch orgel verbonden aan het muziekcentrum van Triade, het Huis van de Kunsten in Den Helder.

In 1986 werd Cees Dito dirigent van Accordeonola. Onder zijn leiding deed Accordeonola succesvol mee aan diverse concoursen tot op het niveau van de 1e divisie. Voor Cees is het accordeon een speciaal instrument. Hij heeft een overtuigende visie op de muziek die daarmee kan worden gespeeld. Hij wil graag de veelzijdigheid van het accordeon laten horen: van klassiek tot pop.


Nieuwe leden

Heeft u interesse om mee te spelen, kom dan geheel vrijblijvend eens kijken en luisteren tijdens onze repetitieavond. U vindt ons in het gebouw van NoorderKunstKring. Pasteurstraat 147A 1782 JC (naast de dierenkliniek) te Den Helder.
Het orkest speelt donderdagavond van 19:30 - 20:45 uur. Het ensemble van 21:00 – 22:00 uur. Neemt u a.u.b. vooraf even contact op met onze secretaris, zodat u niet aan een dichte deur komt! Klik voor meer informatie op onderstaande knop.
Meespelen bij Accordeonola


Donateurs

Kunt u niet meespelen maar draagt u Accordeonola wel een warm hart toe, dan kunt u ook donateur worden.
Donateurs zijn belangrijk voor het voortbestaan van onze vereniging! Met uw bijdrage kunnen wij nieuwe muziek aanschaffen en concerten organiseren. Bij de concerten die wij zelf organiseren krijgt u als donateur tevens korting op de toegangsprijs.

Vanaf slechts € 10,- per jaar steunt u onze vereniging. U kunt zich als donateur aanmelden onder de knop "Donateurs" of bij de secretaris via ons e-mailadres.


Boekingen

Accordeonola treedt regelmatig op tijdens concerten en evenementen. Heeft u interesse in een optreden van Accordeonola, neemt u dan tijdig contact op met onze secretaris om uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Onze secretaris kunt u bereiken via ons e-mailadres.


Sponsors

De steun van sponsors is voor het voortbestaan en de ontwikkeling van onze vereniging onmisbaar. Een aantal van onze ambities kan niet gerealiseerd worden zonder sponsors die zich willen verbinden aan Accordeonola.
Wij hanteren diverse sponsorpakketten en er is “sponsoring op maat” voor specifieke doelen mogelijk. Denk daarbij aan sponsoring van bladmuziek, instrumenten, kleding en concerten. Daar kunnen wij zodanig wederdiensten tegenover stellen zodat sponsorschap, ook partnerschap wordt.
Wij komen graag in contact met nieuwe sponsorpartners die zich aan ons willen verbinden en waarmee wij onze ambities kunnen waarmaken!
Neemt u contact op met onze secretaris om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Onze secretaris kunt u bereiken via ons e-mailadres.